July 17, 2015

Thank God Its Friday!


Good evening everybody, i went out with my girls again last week. we always decided the dresscode for our hangout day, this time is colorful. since monochrome is already too mainstream lately. in my country monochrome is SUCH A THING among street styler since 2014. even some of them REFUSE to wear more colors. something that i notice even Zara keep selling black, white, and grey clothes for spring summer 2015. i always said that i love surprising element in fashion. something which unpredicted. something inspiring. yes i agree that monochrome is cool, i get it. but if you wear it  2 years straight, i was like COME ON~ get out from your comfort zone.

me and my girls went shopping, lunch, took some pictures of course, and eating again. i decided to play with color blocking. mostly red and green with magenta pumps. very easy to mix and match actually. we all know flare skirt goes well with sleeveless top and high heels. we visited h&m and we bought 4 same statement necklace made by silver chains. too bad i dont take a picture of it. something a bit funny, one day before we went out, oliv said that she wont spend a lot money to shop or eat because she needs to keep her money. it turn out she's the one who bought the most at h&m hahahaha
 a couple days ago we went out again stella made OATH that she wont eat lunch because she WAS on diet. she end up ordered 2 plates main meal hahahaha thats why you shouldn't make that kind of promise before we hangout girls, better learn next time



top : forever 21
skirt : random boutique near my place
bag : vintage from mom <3
pumps : charles and keith
bracelet : popagoods

how do you think about my look? yay or nay? >.<







two patterned ladies, me and Maria Istella. she made that floral kimono by her self, so talented!





quirky Sonya wearing see through top and pants, playing with color blocking, and take a look at that awesome wedges! SO DOPE!
oliv wearing pink top with see through detail on her sleeve with black pants, aztec legging which suprisingly match with my aztec top. love how she plays with silhouette!


ini waktu selfie sesudah makan, wow aku satu satunya dengan rambut hitam diantara yang lain. oh iya Sonya tadinya ajak Nadine (berambut pink) tapi nadine harus buru buru balik jadi ga sempat foto foto bareng yang banyak. di resto ini aku pesan es campur yang ENAK! (*w*)/
dingin dan manis emang paling tepat menemani siang yang panas, ga cuma minuman aja cowok juga gitu awalnya dingin tapi makin di lihat terus kok manis #eh hahahaha



terima kasih kepada bapak satpam Grand Indonesia yang rela dimintai tolong memfoto kami. meskipun waktu minta tolong foto agak malu malu meong gimana gitu sih aku hehe oh iya untuk barisan mantan yang masih sakit hati aku putusin, untuk gerombolan pria korban PHP ayu adiras, untuk teman teman yang aku remove dari Path, untuk tetangga yang suka keberisikan playlist musik aku tengah malam, selamat idul fitri mohon maaf lahir batin, jangan marah terus nanti cepet mati hahahaha becanda guys jangan baper ya. PENGUMUMAN TERAKHIR hp aku rusak ini ke dua kalinya dalam 2 bulan terakhir hp aku mati total. rasanya mati kutu, mati gaya. karena aku ga ingat password 2 akun twitter aku, dan Path. SEMUA CHAT APP OFF dan berhubung ini idul fitri hari pertama pasti tempat servis hp langganan aku tutup dalam beberapa hari kedepan. SUCKS! :doakan hp aku segera sembuh. :(
 sampai ketemu di artikel berikutnya! 

Love, Diras

contact : itsdiras@gmail.com



wanna stalk more? ;)

July 14, 2015

We Got 3rd Place! Run For Style 2015


me and my friends we were invited to styling competition called Run For Style vol 2.
this competition was located at Senayan City Shopping Mall, Jakarta.
it started with OOTD photo competition on instagram, we should posted a picture of our self with 2 friends and we should use #RunForStyle hashtag and also tag @SenayanCity account.
it turn out Sency pick my photo and they invited us to attend Run For Style event.
 in that event we were given a picture as a reference for us to pick the clothes from selected brands in Debenhams. so we should recreate the look. there were 9 teams that would compete in the competition. each team had 3 people, 2 as stylist 1 as model who represent the team. we got Rp3.500.000 maximum budget to spent on the clothes and accessories to make one whole look.
the challenge was, we were given a 20 minutes to run and take all the clothes including 3 minutes to change and then run back to the stage again.


ini outfit yang aku pakai untuk Run For Style dengan kombinasi hitam, abu-abu dan putih gading, karena hari itu cerah jadi aku memutuskan untuk dicepol aja dengan headband hitam sebagai detilnya. sebenarnya mau foto di luar senayan city tapi karena aku datangnya terlambat jadi ya sudah di ruang briefing juga gpp deh ya dari pada ga ada sama sekali meskipun tone-nya terlalu orange :(
Sebenarnya waktu lagi dijalan aku lagi badmood dan sedih gitu tapi pas udah bareng temen lupa deh sedihnya. seperti biasa tiada hari tanpa selfie, yeay! 


dari kiri ke kanan OlivSonya, aku, Stella dengan senyum pepsodent-nya, dan Kiko
klik di nama mereka untuk stalking page mereka ;)



ini setelah briefing, kami menuju Debenhams untuk lihat produk brandnya, tim yang lain belum datang jadi bukan bermaksud gank gank-an ga mau bareng yang lain lhooo ;p
kendala stylingnya cukup sulit karena kita dikasih list daftar brand yang bisa dipakai, apabila tidak tercantum tidak boleh dipakai, jadi kita dari pukul 16.00 sampai 18.00 sibuk memilah milah itemnya yang sesuai sama gambar referensi yang dikasih panitia penyelenggara, setiap tim gambarnya beda beda.  tim aku dapet gambar street style satu cowo dengan konsep baju ditumpuk tumpuk alias layering, yang menggunakan warna senada. Dipanggung kami harus menjelaskan konsep styling dari tampilan yang digunakan si model. 

Seperti peraturan yang dijelaskan saat briefing kontestan hanya diperbolehkan melihat-lihat waktu panitia menjelaskan brand mana saja yang boleh digunakan untuk styling. dan TIDAK BOLEH fitting sebelum lomba dimulai saat malam. tapi dikarenakan ada tim lain sebut saja tim juara 2 yang tidak datang briefing karena terlambat jadi mereka tidak tahu peraturannya dan menang juara 2 tanpa juri tahu tentang detailnya. tim lain pun tahu tentang hal itu dan kami sepakat untuk tetap bermain fair dan model tidak ikut fitting outfitnya sebelum lomba dimulai.
bukan menjelekan kalau yang dibahas fakta kan? blogger harus menulis dengan jujur untuk mereview produk kecantikan agar opininya dipercaya pembaca.
begitu juga tentang review event membahas tentang apa yang memang terjadi di TKP hehehe

di tim aku akhirnya kita memutuskan untuk pilih stella sebagai modelnya dikarenakan tentunya faktor stella yang cantik tinggi semampai dengan rambut ombre tercetar se-jakarta barat dan sekitarnya hehehe (*O*)/ yang ternyata tidak salah pilih karena tim kami berhasil memboyong juara 3 YEAY!
Setelah lomba stylingnya selesai aku dan teman teman ku duduk duduk ngobrol dan bergosip sampai jam 12.00 MALAM!!! jadi karena Senayan City sedang ada midnight sale jadi buka sampai tengah malam. hari itu super senang ngumpul bareng lagi, narsis bareng lagi, di traktir makan malam sama Senayan City, memboyong gelar juara 3 Run For Style tahun ini dan dapat hadiah-hadiah.
Rasanya selalu jadi hari baik setiap aku bareng teman teman aku :D







ini tim ku bareng Tika model dari tim lain, suka headbandnya *O*
 kiri ke kanan Oliv, Tika, Stella, dan aku.


kalau ini bareng stylist tim lain Kiko dan Yoga Tan narsis pasang muka sok keren dulu sebelum presentasi di panggung.


i was so grateful on that day even still grateful til now, i have shopping vouchers to spend with my friends, actually a couple days ago i went out with Sonya, Stella, and Oliv again. its kinda become our weekly schedule to hangout together ahahaha we are planning on Zoo holiday. i wish we could make it real so you guys could see our pictures with cute animals that would be exciting. so yeah right now me and my friends still trying to pick the date. oh i just got 1000 followers on twitter, and 2000 organic facebook likers. thats kinda something this week has been a blessed for me, im so happy about it as well.  i hope you guys have a nice day, dont forget to leave a comment, spread some love, thanks for visiting my fashion blog, i'll see you on my next street style post.

LOVE, Diras.


Special thanks to 

do you like this post? you might like





July 2, 2015

Girls Squad



last friday i went out with my girl squad, we were having lunch at a mall, a lot gossip,
snap some pictures, and we also went karaoke. i had so much fun with them. 
our dresscode is tartan. i wear tartan shirt with dusty pink outer and also pink dream catcher
by my designer friend. as you can see i also wear ombre lace stocking, i ADORE the color. black slingbag to carry my stuff and of course i cant put my DSLR camera
in this bag but i still insist to bring it. oh the dilema~ dont you all think that small purse or bags are just
way cuter than the bigger one? you kinda need to bring all your stuff with you but it doesnt fit hahahaha i feel you sist, i feel you
so yeah these are some tartan girls pictures coming your way



Stella majoring fashion design, she has girly style that i adore, she often wear light color, skirt, and her bleaching hair is kinda new i think it suit her nicely.


from left to right Olivia FabrianneMaria Istella, me, and Sonya Thaniya
we just finished our lunch and of course took a picture in such a lovely restaurant is A MUST. 
we all having blog to update hahaha i had delicious spaghetti and we all sharing blackcurrent cocktail
none alcohol of course cos i am a good girl. duh
we went outdoor for snapping OOTD pictures around 4.30 pm when sun already went down so it was so TRICKY. its hard to get the right brightness pictures  that we want. thats why im not uploading
many pictures on this post ugh so many dark and blurry pictures. what a struggle being a blogger hahahaha oh yeah you can click their name it will lead you to their instagram. i guarantee their feed are AWESOME.


the main point of this look on this day i just want to wear something comfy and chic. something easy to wear but not too boring so thats why i wore that stocking detail. and someone just gave me those basic blue shoes last week. thank you~ you know who you are. ;)


this is my favorite cutie in town Oliv, I LIKE HER INSTAGRAM FEED! she always changing her look from boyish to girly, sometimes feminine but tomorrow she can be total swag. its NICE to see people who can rock many style!






biggest thanks to a kindhearted security guy who took our picture so we could have full team pictures. a babe with red hat called Sonya. if i could describe her style she's edgy, boyish, sometimes really monochrome, sometimes really colorful. i cant predicting her style because i think her styling is out of the box, she has MANY cool fahsion items that i personally adore, so really interesting to see. this is all of us together there are some other full team pictures but many people walking behind us this is the only one without no one around :( how do you think of our tartan looks? hehehe me and Oliv accidently wore red-purple tartan and Sonya Stella wore green ones maybe we had telephaty when we choosed our outfit color at home hehehe


me and my girls will meet again tomorrow. i'm quite sure it will be another fun day. so as predicted my next blog post will be another street style pictures of me and these fellas again but we will attend OOTD competition invitation by Senayan City called Run For Style vol 2. i hope you guys have wonderful week! even tough we bring 3 pro camera but still . . . a day wouldnt be complete without #SELFIE see ya!



lots of love, Diras.

if you like this post you might like




Large Rainbow Pointer